REAL HYPERMARKET este sustinut de audienta sa si este 100% independent. Cand achizitionati prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil sa castigam un comision afiliat. Acest lucru ne ajuta sa continuam sa va oferim mai mult din continutul pe care il iubiti. Afla mai multe

Combina frigorifica incorporabila Samsung BRB260176WW, Full No Frost, Touch control, 264l, Clasa A++ (Alb)

Combina frigorifica incorporabila Samsung BRB260176WW, Full No Frost, Touch control, 264l, Clasa A++ (Alb) la cel mai bun pret!

Prospețime și umiditate     Twin Cooling Plus Tehnologia Twin Cooling Plus™ creează temperatura și umiditatea optime în frigider și în congelator. Răcește independent fiecare compartiment și previne amestecarea mirosurilor, cu ajutorul evaporatoarelor dedicate și a sistemelor de răcire, astfel încât alimentele își păstrează nivelul de umiditate, savoarea naturală și prospețimea mai mult timp.   Fără depuneri de gheata     Tehnologia No Frost încorporată Tehnologia No Frost îmbunătățește circulația aerului pentru a menține o temperatură constantă în fiecare colț al frigiderului, ceea ce previne acumularea de gheață. Atinge, de asemenea, temperatura țintă mult mai rapid, crește durabilitatea sistemului de răcire și evită consumul de energie electrică la dezghețare.   Comutare printr-o simplă atingere     CoolSelect Plus Zona CoolSelect Plus oferă o flexibilitate maximă, permițând păstrarea diferitelor alimente la temperatura optimă, astfel încât acestea să își poată menține savoarea și prospețimea. Cu o simplă atingere poate fi transformat din frigider în congelator, folosind temperaturile optime prestabilite de 2°C, -1°C, -5°C sau -23°C~-15.   Acces ușor la mâncare     Raft cu glisare ușoară Accesul în congelator de multe ori înseamnă o cursă cu obstacole alimentare, dar raftul Easy Slide se glisează ușor în interior și în afară. Așa că poți depozita, organiza și accesa eficient alimentele congelate – astfel găsești și ajungi rapid la alimentele din spate sau din colțuri, fără să rămână spaţiu nefolosit.