REAL HYPERMARKET este sustinut de audienta sa si este 100% independent. Cand achizitionati prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil sa castigam un comision afiliat. Acest lucru ne ajuta sa continuam sa va oferim mai mult din continutul pe care il iubiti. Afla mai multe

Frigider cu doua usi Beko RDNE505E30ZXBRN, 450 L, NeoFrost Dual Cooling, Clasa A++, H 185 cm (Antracit)

Frigider cu doua usi Beko RDNE505E30ZXBRN, 450 L, NeoFrost Dual Cooling, Clasa A++, H 185 cm (Antracit) la cel mai bun pret!

de la 2,378.99lei

Cumpara pe evoMAG.ro

Categorie: Brand:

EverFresh+   Tehnologia Beko Everfresh+® din interiorul frigiderului este perfecta pentru cei care adopta un stil de viata sanatos si consuma fructe si legume proaspete. Acum, fructele si legumele asezate in interiorul compartimentului special destinat acestora, sunt pastrate proaspete cu pana la de 3 ori mai mult*. Umiditatea este controlata foarte atent, condensarea este redusa prin intermediul fantelor de aerisire, iar variantiile de temperatura sunt minimizate. Astfel, tehnologia Everfresh+® de la Beko pastreaza fructele si legumele proaspete, gustoase si sanatoase pentru o perioada mai lunga de timp.      NeoFrost Dual Cooling   Tehnologia NeoFrost Dual Cooling, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Aceasta tehnologie previne amestecarea mirosurilor si ajuta la distribuirea uniforma a umiditatii, cat si la restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Astfel, fructele si legumele se mentin ca proaspat culese.     Compartiment 0°C    Compartiment cu temperatura de 0°C, ideal pentru carne proaspata, peste si alimente cu o durata de viata mai scurta. Perfect pentru alimentele perisabile!     Vacation Mode   Aceasta functie te ajuta sa economisesti energie, pastrand in functiune aparatul frigorific, chiar si la plecarea in vacanta. Alimentele raman proaspete, cu un consum minim de energie.     Cooling Fan   Datorita ventilatorului montat in compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului si, totodata, va asigura performante mai bune de racire.     Rafturi Safety Glass   Rafturile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.   XXL Bottle Holder   Raft special pentru sticlele si recipientele cilindrice de dimensiuni mari.     Cutie pentru legume si fructe   Un compartiment spatios, destinat pastrarii fructelor si legumelor in cele mai bune conditii.     Tava pentru cuburi de gheata   Una dintre principalele griji pe care le ai atunci cand organizezi o petrecere este gheata pentru bauturi. Simplu si rapid, tava pentru cuburi de gheata este solutia ideala.