REAL HYPERMARKET este sustinut de audienta sa si este 100% independent. Cand achizitionati prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil sa castigam un comision afiliat. Acest lucru ne ajuta sa continuam sa va oferim mai mult din continutul pe care il iubiti. Afla mai multe

Frigider cu doua usi Beko RDNE535E30DZXBN, 471 L, NoFrost, Dozator de apa, Clasa A++, H 193 cm (Argintiu)

Frigider cu doua usi Beko RDNE535E30DZXBN, 471 L, NoFrost, Dozator de apa, Clasa A++, H 193 cm (Argintiu) la cel mai bun pret!

de la 2,436.99lei

Cumpara pe evoMAG.ro

Categorie: Brand:

Compartiment 0°C   Compartiment cu temperatura de Zero Grade, ideal pentru carne proaspata, peste si alimente cu o durata de viata mai scurta. Perfect pentru alimentele perisabile!     Water dispenser   Acest dispozitiv, montat in exteriorul aparatului frigorific, asigura apa rece si proaspata la o simpla apasare a clapetei, fara a fi necesara deschiderea usii.     Cutie legume si fructe   Un compartiment spatios, destinat pastrarii fructelor si legumelor in cele mai bune conditii.     Cooling Fan   Datorita ventilatorului montat in compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului si, totodata, va asigura performante mai bune de racire.     Display touch control   Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit.     Usi reversibile   Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare.     Slim tank water dispenser   Rezervorul sistemului Water Dispenser este integrat ergonomic in usa frigiderului, spatiul de depozitare ramanand intact. Te racoresti cand vrei, ai spatiu cand ai nevoie.     Iluminare coloana LED   Coloanele laterale LED, din interiorul aparatului frigorific, asigura iluminarea optima a fiecarui raft, fara a suplimenta factura la energie electrica. Iluminare economica si performanta.     Vacation Mode   Aceasta functie te ajuta sa economisesti energie, pastrand in functiune aparatul frigorific, chiar si la plecarea in vacanta. Alimentele raman proaspete, cu un consum minim de energie.     Functie racire rapida   Tehnologia de racire rapida permite racirea bauturilor in doar 15 minute. Compartimentul este ideal pentru racirea a 4 doze sau a unei sticle de 1.5 litri.     Functie congelare rapida   Iti permite congelarea preparatelor preferate uniform si intr-un timp scurt.     Active odour filter   Filtrul activ de carbon elimina mirosurile neplacute, la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor.     Door open buzzer   Avertizarea sonora se activeaza in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa mai mult de un minut.