REAL HYPERMARKET este sustinut de audienta sa si este 100% independent. Cand achizitionati prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil sa castigam un comision afiliat. Acest lucru ne ajuta sa continuam sa va oferim mai mult din continutul pe care il iubiti. Afla mai multe

Hota incorporabila decorativa AEG DIE5961HG, Putere de absortie 700 m3/h, 1 motor, 90 cm (Negru/Inox)

Hota incorporabila decorativa AEG DIE5961HG, Putere de absortie 700 m3/h, 1 motor, 90 cm (Negru/Inox) la cel mai bun pret!

de la 4,499.99lei

Conceputa sa fie instalata deaspura insulei din bucatarie, aceasta hota se integreaza armonios in designul modern al incaperii. Cu un motor puternic pentru performanta ridicata, bucataria dumneavoastra va fi tot timpul aerisita, indiferent de dimensiunea acesteia. Bucurati-va de iluminat de lunga durata   Bucurati-va de beneficiile iluminarii LED. Clara si puternica, este ideala pentru iluminarea plitei, fiind si de lunga durata si eficienta energetic.     Hota care va elibereaza mainile   Aceasta plita are Hob2Hood, o functie utila care controleaza automat hota si luminile. Lasati Hob2Hood sa regleze ventilatorul in timp ce va concentrati pe momentele cheie pentru a avea un preparat gatit ideal. Insa, daca doriti sa reglati singur viteza ventilatorului, exista si comenzi manuale pe plita.     Aer natural, fara zgomot sau efort   Aceasta hota AEG cu design atragator elimina in liniste mirosurile persistente datorita tehnologiei silentioase de inchbrizainch. Pentru ca dumneavoastra sa aveti un aer curat in bucatarie fara zgomot sau efort.     Aer curat cu consum mic de energie   Un motor puternic cu consum mic de energie face aceasta hota fiabila si eficienta in eliminarea mirosurilor din bucatarie.     Abur si mirosuri eliminate – in liniste   Datorita tehnologiei inovatoare, aceasta hota elimina aburul si mirosurile din bucatarie fara sa va dati seama. Mai mult, functionarea aproape complet silentioasa a acestei hote va permite sa creati atmosfera perfecta in caminul dumneavoastra.  

Cumpara pe evoMAG.ro

Categorie: Brand: