REAL HYPERMARKET este sustinut de audienta sa si este 100% independent. Cand achizitionati prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil sa castigam un comision afiliat. Acest lucru ne ajuta sa continuam sa va oferim mai mult din continutul pe care il iubiti. Afla mai multe

Hota incorporabila decorativa Electrolux EFB60460OX, Putere de absorbtie 603 mc/h, 1 motor, 60 cm (Inox)

Hota incorporabila decorativa Electrolux EFB60460OX, Putere de absorbtie 603 mc/h, 1 motor, 60 cm (Inox) la cel mai bun pret!

de la 1,118.99lei

Improspatati rapid aerul din bucatarie   Filtrul puternic de carbune mentine un aer proaspat in bucatarie. Dupa o utilizare intensa, filtrul poate fi reimprospatat la cuptor, pentru ca apoi sa functioneze la capacitate maxima. Va veti bucura zi de zi de aer proaspat in bucatarie.   Butoane individuale care se apasa si sunt usor de folosit   Butoanele acestei hote, functioneaza prin apasare si au setari simple, usor de folosit. Deasemenea sunt complet integrate pentru a se potrivi perfect cu desingul elegant al hotei. Vedeti toate preparatele dvs delicioase dintr-o privire multumita iluminarii cu LED   Lampa tip led, care consuma putina energie si care face parte din dotarile acestei plite, va raspandi o lumina stralucitoare asupra preparatelor dvs, astfel ca veti putea verifica in orice moment cum si daca sunt gatite.

Cumpara pe evoMAG.ro

Categorie: Brand: