REAL HYPERMARKET este sustinut de audienta sa si este 100% independent. Cand achizitionati prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil sa castigam un comision afiliat. Acest lucru ne ajuta sa continuam sa va oferim mai mult din continutul pe care il iubiti. Afla mai multe

Imprimanta laser color HP LaserJet Enterprise M553dn, A4, 38 ppm, Duplex, Retea

Imprimanta laser color HP LaserJet Enterprise M553dn, A4, 38 ppm, Duplex, Retea la cel mai bun pret!

de la 2,859.99lei

Color LaserJet Enterprise M553dn; A4, max 38ppm mono si color, 1GB RAM (max 2GB), procesor 1.2GHz, HDD 4GB, 1200×1200 dpi Imageret 3600, fpo 7 sec, HP PCL 6, HP PCL 5c, emulare HP Postscript de nivel 3, imprimare PDF nativa (v1.7), imprimare mobila HP ePrint, Apple AirPrint, certificat Mopria, tavi 100+550 coli (maxim 2300 coli), duplex, LCD color cu 4 linii, USB 2.0, retea GB, tonere in box HP 508 (6k BK, 5k C/M/Y), recomandat 2.000-6.000 pag/luna, duty cycle max 80.000pag/luna; optional wireless, NFC, tava 550 coli, HDD, cabinet, TPM, tonere HP 508X (12.5k BK, 9.5k C/M/Y)

Cumpara pe evoMAG.ro

Categorie: Brand:
Imprimanta laser color Brother HLL-3270CDW, A4, Duplex, Wi-Fi, NFC

Imprimanta laser color Brother HLL-3270CDW, A4, Duplex, Wi-Fi, NFC

de la 1,199.00lei

   Adaugati culoare afacerii dvs.    Iesiti in evidenta dand culoare documentelor dvs. MFC-L3730CDN ofera imprimare la calitate inalta de pana la 2,400dpi, si foloseste tehnologie LED pentru a oferi rezultate deosebite cu aspect profesional. Culoarea nu se opreste la documente, echipamentul are un ecran color tactil de 9,3cm pentru a accesa rapid si usor functiile acestuia.    Usor de configurat, usor de utilizat   Acest echipament de birou este gata de functionare de indata ce il scoateti din cutie, multumita tonerelor initiale de pana la 1000 de pagini, si retelei cu fir usor de conectat. In plus, aveti posibilitatea de a imprima rapid de pe smartphone sau tableta si un alimentator automat de 50 de coli (ADF) pentru scanare si copiere.   Proiectat pentru eficienta   Acest echipament fiabil este proiectat sa fie usor de configurat si gata de utilizare de indata ce il scoateti din cutie. Avand un toner initial de pana la 1000 de pagini si posibilitatea de a fi conectat intr-o retea cu fir, poate fi folosit si de pe un smartphone sau tableta.   Pastrati linistea din birou   Nu este nevoie ca biroul sa devina un loc mai galagios. Modelul MFC-L3750CDN a fost proiectat sa imprime pana la 18 pagini pe minut la mai putin de 47dB – mai silentios decat o conversatie obisnuita. Aceste specificatii de varf fac ca acest model color sa fie perfect pentru birouri.   Economisiti timp si bani   Aceste echipamente de birou sunt rapide, fiabile si performante. Avand o tava de alimentare de 250 de coli puteti continua sa imprimati fara grija alimentarii cu hartie. Folosind consumabile de capacitate mare imprimati pentru mai mult timp, si in plus obtineti un cost pe pagina competitiv atat pentru imprimarea mono cat si color. Sporind productivitatea si reducand timpii de asteptare, firma poate continua sa lucreze eficient.  

Imprimanta laser color Brother HL-L3210CW, A4, 18 ppm, Wi-Fi

Imprimanta laser color Brother HL-L3210CW, A4, 18 ppm, Wi-Fi

de la 924.99lei

Adăugați culoare afacerii dvs.   Ieșiți în evidență dând culoare documentelor dvs. HL-L3210CDW oferă imprimare la calitate înaltă de până la 2,400dpi, și folosește tehnologie LED pentru a oferi rezultate deosebite cu aspect profesional.      Proiectat pentru eficiență   Acest echipament fiabil și practic este ușor de configurat și chiar mai ușor de utilizat. Având un toner inițial de până la 1000 de pagini, acest echipament poate fi folosit imediat. Alături de imprimarea duplex automată și posibilitatea de a imprima de pe smartphone sau tabletă, acest echipament este ajutorul perfect într-un birou.     Păstrați liniștea în birou   Nu este nevoie ca biroul să devină un loc mai gălăgios. Modelul HL-L3210CDW a fost proiectat să tipărească până la 18 pagini pe minut la mai puțin de 47dB – mai silențios decât o conversație obișnuită. Aceste specificații de vârf fac ca acest model color să fie perfect pentru birouri.     Economisiți timp și bani   Aceste echipamente de birou sunt rapide, fiabile și performante. Având o tavă de alimentare de 250 de coli puteți continua să imprimați fără grija alimentării cu hârtie. Folosind consumabile de capacitate mare imprimați pentru mai mult timp, și în plus obțineți un cost pe pagină competitiv atât pentru imprimarea mono cât și color. Sporind productivitatea și reducând timpii de așteptare, firma poate continua să lucreze eficient.