REAL HYPERMARKET este sustinut de audienta sa si este 100% independent. Cand achizitionati prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil sa castigam un comision afiliat. Acest lucru ne ajuta sa continuam sa va oferim mai mult din continutul pe care il iubiti. Afla mai multe

Imprimanta portabila Huawei CV80, Multicolor, poze 50×76 mm, Bluetooth (Alb)

Imprimanta portabila Huawei CV80, Multicolor, poze 50×76 mm, Bluetooth (Alb) la cel mai bun pret!

de la 469.99lei

  HUAWEI CV80 este o imprimanta Bluetooth portabila care utilizeaza tehnologia de imprimare ZINK pentru a imprima autocolante foto de 2 x 3 inch si dispune de o baterie litiu-ion reincarcabila si incorporata de 500 mAh, care va permite sa imprimati oriunde mergeti.   Are urmatoarele functii de baza: – Imprimare pe hartie foto de 2 x 3 inch; – Imprimare din galerie; – Imprimare prin colaj; – Imprimarea fotografiior de documente; – Imprimare si scanare AR; – Imprimare carti de vizita; – Imprimare Huawei Share One-Touch.   Alte caracateristici: – Material: plastic rezistent UV; – Calitate imprimare: 313 x 490 dpi; – Timp de incarcare: < 2.5 ore; – Sisteme de operare suportate: Android 8.0 sau versiuni mai noi; iOS 10.0.2 sau versiuni mai noi; Huawei Share: EMUI 9.0.1 sau versiuni mai noi.  

Cumpara pe evoMAG.ro

Categorie: Brand:
Imprimanta inkjet color portabila CANON TR150, A4, USB-C, Wi-Fi, 5.5ipm + baterie portabila (Negru)

Imprimanta inkjet color portabila CANON TR150, A4, USB-C, Wi-Fi, 5.5ipm + baterie portabila (Negru)

de la 1,583.99lei

PIXMA TR150B (TR150 + baterie), portabila, A4, viteza (ISO) 9 ipm mono / 5.5 ppm color, maxim 4800 x 1200 dpi, tava 50 coli, borderless, media max 275g/m2 (hirtie speciala Canon), afisaj OLED de 1,44inch/3,6 cm (monocrom); conectivitate USB-C, Wi-Fi 802.11b/g/n/a, Wireless PictBridge; aplicatii mobile: Canon PRINT, Easy PhotoPrint Editor, Message In Print; consumabile: PGI-35 negru, CLI-36 color, greutate 2.1 kg; optional: baterie LK-72. Inlocuieste iP110B   Canon Pixma TR150 Continuati-va activitatea cand calatoriti. Usoara si portabila, cu conectivitate wireless versatila si posibilitate de control de pe smartphone, obtineti rezultate profesionale fara efort oriunde va poarta munca.   Imprimati din mers, oriunde v-ati afla Portabila si rezistenta pentru imprimare din mers. Preluati controlul cu imprimarea wireless de pe un PC, laptop sau dispozitiv inteligent si imprimati text sau fotografii fara margini pana la A4. Pentru rezultate rapide, salvati pana la 5 sabloane si imprimati la o simpla apasare de buton.   Calatoriti lejer cu o imprimanta portabila Subtire, usoara si robusta, este ideala pentru o afacere in miscare. Nu aveti mult loc? Toate cablurile si conexiunile sunt fixate pe o latura pentru a economisi spatiu.     Combinati cu conectivitatea usoara Imprimati wireless cu aplicatia Canon PRINT, AirPrint (iOS), Mopria (Android) sau Windows 10 Mobile. Nu aveti un router de internet? Profitati de Wireless Direct.     Aspect clar cu o calitate superba Obtineti fotografii imprimate clare, cu o calitate superba in zonele mai intunecate. Cerneala hibrida cu cerneala neagra speciala pe baza de pigment creeaza text clar, in timp ce cernelurile color pe baza de colorant ofera imprimate vii, care pot fi pastrate pana la 100 de ani in albume.     Mentineti simplitatea Imprimati si verificati starea cernelii si a conexiunii pe ecranul OLED de 1,44” si lucrati rapid si silentios cu viteze de imprimare de 5,5 ipm color si de 9 ipm monocrom.     Potrivire personalizata Economisiti timp cu imprimarea rapida. Stocati pana la 5 sabloane personalizate pentru imprimarea contractelor si a formularelor direct de la imprimanta, fara un PC, laptop sau dispozitiv inteligent.