REAL HYPERMARKET este sustinut de audienta sa si este 100% independent. Cand achizitionati prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil sa castigam un comision afiliat. Acest lucru ne ajuta sa continuam sa va oferim mai mult din continutul pe care il iubiti. Afla mai multe

Monociclu Electric

Pe masura ce tehnologia bateriilor avanseaza, vehiculele electrice de toate tipurile evolueaza, inclusiv monociclurile electrice.

Ce este un monociclu electric?

Monociclurile electrice se alatura lumii vehiculelor portabile cu baterie, cum ar fi scuterele electrice, hoverboard-urile si skateboard-urile electrice.

Monociclul electric standard este un vehicul cu o singura roata care contine un motor, baterie si alte piese electronice. Exista doua pedale – una pe fiecare parte a rotii. Unele monociclete au scaune captusite, ceea ce poate face plimbarile lungi mai confortabile.

Spre deosebire de skateboard-urile electrice, monociclurile electrice nu folosesc o telecomanda. Ele seamana mai mult cu hoverboard-urile prin faptul ca folosesc tehnologia giroscopica.

In calitate de utilizator, miscarile tale dicteaza viteza si directia rotii. Cand va aplecati inainte, placa de baza din monociclu electric detecteaza miscarea si stie sa accelereze. Cand te apleci inapoi, roata incetineste. Acest lucru va permite sa va opriti.

monociclu electric
Monociclu electric

De ce ar trebui sa va ganditi sa obtineti un monociclu electric?

Sunt compacte, usoare si puternice. Majoritatea merg mai departe si mai repede decat skateboard-urile electrice sau scuterele.

Citeste mai mult