REAL HYPERMARKET este sustinut de audienta sa si este 100% independent. Cand achizitionati prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil sa castigam un comision afiliat. Acest lucru ne ajuta sa continuam sa va oferim mai mult din continutul pe care il iubiti. Afla mai multe

Pat cu spatiu pentru depozitare si saltea topper Moet Blue Grey 160×200 cm – Maison De Reve, Albastru

Pat cu spatiu pentru depozitare si saltea topper Moet Blue Grey 160×200 cm – Maison De Reve, Albastru la cel mai bun pret!

de la 3,999.99lei

Pe acest pat vei putea dormi ca pe nori.Aduce confortul dormitului intr-un hotel de lux chiar la tine acasa.Constructia patului are la baza o substructura din lemn, stabila, formata din doua parti, cu arcuri Bonnell integrate: o substructura din lemn, stabila, formata din doua parti, cu arcuri Bonnell integrate.exista doua containere de depozitare; cate unul pe fiecare parte a patului, pentru stocare suplimentara.O saltea inalta de 20 cm este asezata deasupra.Pentru un plus de confort, exista si o saltea topper de 5 cm (spuma poliuretanica) care este asezata peste cealalta saltea.Husa este detasabila si lavabila.Aceasta combinatie de structura creeaza o senzatie deosebit de placuta: presiunea corpului este echilibrata optim de salteaua de baza si cea de sus.Simptomele fizice de stres sunt eliminate eficient in timpul somnului. Arcurile si baza din lemn asigura circulatia automata a aerului si reglarea umiditatii.Patul este acoperit cu un material structural de inalta calitate si ofera o senzatie foarte placuta la atingere.Saltea inclusa: da.Somiera este inclusa: da.Tablie de pat inclusa: da.Dimensiuni saltea: 140×200 cm.

Cumpara pe Vivre.ro