REAL HYPERMARKET este sustinut de audienta sa si este 100% independent. Cand achizitionati prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil sa castigam un comision afiliat. Acest lucru ne ajuta sa continuam sa va oferim mai mult din continutul pe care il iubiti. Afla mai multe

Set ingrijire corp cu fructul pasiunii, Greenland (Crema de corp, 30 ml + Gel de dus, 30 ml + Sampon si balsam de par, 30 ml + Crema de maini, 30 ml)

Set ingrijire corp cu fructul pasiunii, Greenland (Crema de corp, 30 ml + Gel de dus, 30 ml + Sampon si balsam de par, 30 ml + Crema de maini, 30 ml) la cel mai bun pret!

de la 31.99lei

Descriere produs Setul contine: Crema de corp, 30ml Gel de dus, 30ml Sampon si balsam de par 2 in 1, 30 ml Crema de maini, 30ml SET CADOU INGRIJIRE CORPORALA CU FRUCTUL PASIUNII Cu extracte naturale de Fructul Pasiunii, pline de antioxidanti! Nu exista o cale mai buna de a incepe ziua! Iti trateaza simturile in mod natural! Produsele au un parfum incantator de fructe, datorita extractelor naturale de Fructul Pasiunii.

Cumpara pe Elefant.ro

Categorie: Brand: